• SUBSCRIBE
  • FACEBOOK
  • TWITTER

Sztuka Pasji: Inspiracje i Wskazówki

Mnóstwo jest potraw, jakie przez składniki użyte do ich sporządzenia bądź wygląd czy też też zapach, mimo swoich znacznych walorów smakowych, nie wzbudzają w pierwszej kolejności zachwytu, a poniekąd obrzydzenie. Duża grupa z nas tak reaguje na przykład na owoce morza, szczególnie na ośmiornice, kałamarnice lub małże, pomimo tego, że wielu smakoszy uważa je za rzeczywiście smaczne i warte uwagi, jak ANCHOR a również uwielbiane ANCHOR. Innymi potrawami, do jakich wielu z nas nie potrafi się przekonać się podroby, innymi słowy artykuły mięsne pochodzące z wewnętrznych organów zwierząt – zazwyczaj jada się wątróbkę, płucka czy również cynaderki, czyli nerki. W kuchniach wyspiarskich, szczególnie w Irlandzkiej, podroby stanowią zdecydowaną większa część jadłospisu i najważniejszą część wielu potraw, pośród jakich znajdują się podroby zwierzęcia zapiekane w jego żołądku. Brzmi to chociaż niezbyt zachęcająco, niemniej jednak dania tego typu mają oddaną rzeszę entuzjastów, którzy gotowi są zjeść podroby przygotowywane w najbardziej nawet krańcowy sposób, nie bacząc na niepochlebne opinie innych. Dla innych rekomendujemy ANCHOR – sprawdź sam!

1. Sprawdź stronę

2. Zajrzyj tutaj

Hobby na Wysokich Obrotach: Porady i Pomysły

Categories: Hobby

Comments are closed.